BASYS Time

web evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Video nadzor

BASYS Time Video nadzor moderan je mrežni sustav video nadzora. Moguće ga je realizirati bilo analognim ili digitalnim kamerama spojenim na samostojeći digitalni snimač s web sučeljem ili mrežnim IP kamerama i programskom podrškom za snimanje na disk.
Osnovna odlika BASYS Time pristupa video nadzoru je da se slika s iste kamere može gledati ili snimati (IP kamera) na više različitih lokacija, istovremeno. Kontrolna soba može biti bilo gdje, jer je za njeno potpuno funkcioniranje potreban samo jedan mrežni kabel i računalo. Ovakav pristup omogućuje laku integraciju u sustave kontrola pristupa i evidencija radnog vremena.

Tehnički koncept baziran na mrežnoj tehnologiji daje veliku efikasnost, drastično smanjuje ukupnu cijenu sustava za video nadzor, jer se već postojeća podatkovna lokalna mreža Video nadzor koristi i za prijenos video ( i audio)  podataka. Kvaliteta snimljenog videa je bitno bolja nego kod analognih sustava, kopiranje je bez gubitka na kvaliteti, pretraživanje je brzo i jednostavno.

AXIS-M1011 jedna je od cjenovno najprihvatljivijih IP Video kamera zadovoljavajućih karakteristika. Primjer klasičnog video nadzora - digitalni snimač dostupan putem mrežnog sučelja i klasičnih video kamera izvrsnih performansi i odličnog omjera kvaliteta/cijena.

Ovdje ste: Video nadzor