BASYS Time

web evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Kontrola obilazaka - nadzor obilazaka

Nadzor obilazaka

BASYS Time Guard - nadzor obilazaka omogućuje jednostavno i učinkovito praćenje rada osoblja koje unutar zadanog vremena obilazi objekte, pogone ili uređaje. Sustavi nadzora obilazaka su važan čimbenik sigurnosti i redovitog održavanja zgrade ili kompleksa.
Najčešća primjena je kontrola obilaska čuvarske i vatrogasne službe te djelatnika servisa i održavanja. Kontrolom obilaska učinkovito se sprečavaju provale, krađe i požari, te ispadi i kvarovi uslijed propuštenog obilaska, održavanja. Isti nosilac podataka RFID kartica, tag ili privjesak omogućuje integraciju u sustave kao što su kontrola pristupa i evidencija radnog vremena.

Sustav za nadzor obilazaka - nadzor čuvara temelji se na RFID tehnologiji – RFID tagovi se pričvršćuju na kontrolirane točke.  Kontrolne točke se periodički obilaze po unaprijed definiranom rasporedu. Uz kodove kontrolnih točki beskontaktnim ručnim čitačem bilježe se i eventualna odstupanja od uobičajenog stanja. Svaki obilazak vezan je uz osobu kojoj kod preuzimanja dužnosti za identifikaciju služi  RFID kartica. U Uputama za rad sa sustavom za nadzor obilazaka možete saznati više detalja.

PPT Prezentacija BASYS Guard

PDF BASYS Guard - Prospekt

PDF BASYS Guard - Upute za rad

 

Kontrola oblizaka - ProxiPen kit Kontrola obilazaka - ručmi čitač Kontrola oblizaka - ProxiPen Tagovi

 

Ovdje ste: Kontrola obilazaka